Мебели Sien

Мебели СИЕН е сайт за онлайн покупка на мебели и аксесоари за дома, който ви дава възможност да поръчате лесно и удобно всичко за осигуряване на вашият уют. Предимствата на онлайн пазаруването са многобройни – спестява време, предоставя голямо разнообразие от продукти, спестявате от цената и др. Мебели СИЕН Ви дава всичко това с добавка на 100% сигурност и коректност.

Поръчка: При постъпване на заявка за онлайн покупка или каквото и да е запитване на посочените координати, нашите сътрудници ще се свъжат с Вас в рамките на 24ч., за да уточним всички подробности по размери на продуктите, срокове и възможности за доставка, начини на плащане и др., както и да отговорат на всички Ваши въпроси. Едва след този разговор поръчката Ви се счита за приета и съответно задвижена към склад или производство.

Доставка: Закупените от Вас продукти се доставят по куриер. Транспортната услуга се заплаща при доставката, а цената зависи от теглото и желаната дестинация.

Начини на плащане: MebeliSIEN.com предлага следните начини на заплащане:
- По банков път чрез банков превод
- Наложен платеж
- Комбинирано плащане – авансова сума по банков път, доплащане чрез наложен платеж при доставка.
- Лизинг – UniCredit Consumer Financing. Запознайте се с условията тук.

Гаранция: всички продукти в магазина са с гаранция от производител и ги получавате с необходимите гаранционни карти или други документи.

Мебели СИЕН може да направи индивидуални проекти на мебели и обзавеждане, които не присъстват в сайта за онлайн пазаруване. Можете да се свържете с нас от тук.